info@feelgood.bg
0885 815 076

лого
пл. Славейков 8, вх. Б, София
(с предварително записване)

За мен

Казвам се Галя Мутафова и съм дипломиран психолог и магистър по „Социална психология”.

Вярвам, че да си психотерапевт е огромна отговорност, затова и преминах четиригодишна специализация по психотелесна терапия към Института за психотелесна терапия, гр.София. Обучение сертифицирано от Европейската асоциация по психотерапия. В него изучих методи в лечението на различни видове заболявания като тревожност, анорексия, булимия, както и в семейната терапия.

Но опита ми в терапията не идва само от книгите, учебниците и многобройните тренинги, в които съм градила себе си като личност и терапевт. Опитът ми идва от „първоизточника”, т.е. от мен самата.

Прекарах повече от 5 години в борба с едно от най- коварните и смъртоносни заболявания – булимия (За тези, които не знаят: ядеш и повръщаш, а целия ти живот се върти само около харната и нищо, нищо друго. Успеваемостта на лечение в световен план е 35 %). Затова мога да твърдя, че познавам болката, борбата за оцеляване, както и „странните завои” на нашата психика не само отвън, не само на книга, но и отвътре. Познавам първоначалното неразбиране какво ти се случва, милиардите безуспешни опити да приложиш вече познатите ти схеми; разочарованието; затъването; опита да се приспособиш към проблема; рушенето на важни взаимоотношения; неразбирането, което получаваш от света.

Опитът ми показа, че тези преживявания са характерни за всеки, който е изправен пред тежка криза в живота си. Независимо какво причинява тази криза- тревожност, зависимости, семейни проблеми, депресия, физически проблеми. От нея се излиза, прибавяйки си нови познания, нови навици и нови поведения към външния свят. Само така е възможно да излезем печeливши, да се преборим с проблемите и да сме по-щастливи отпреди. Вече осем години помагам на моите клиенти да извървят собствения си път на „оздравяване”.

Автор съм на рeдица статии посветени на депресия, агресията, анорексия, алкохолната зависимост, както и на десетки статии посветени на отношенията между мъжете и жените. Такива бяха публикувани в 168 часа, Всичко за семейството, Космополитан. Редица са и предаванията, в които говоря по тези теми, за да дам повече информация на тези, които се нуждаят.

Моят метод на работа като психолог е холистичен. В него търся индивидуални решения. Често си партнирам с различни специалисти, за да можем да дадем верни и цялостни решения.

Като терапевт вярвам, че всеки човек има пълния потенциал да се справи с проблемите си. Аз само му помaгам да стигне до него.

Вярвам, че душевните ни страдания и главоблъсканици, ни карат да порастваме, да се променяме и да заживеем по-качествено. Аз не съм „месия или всезнаещ”, но със сигурност знам да помагам на търсещите.

Вярвам, че всеки в даден момент е нужно да се изправи пред най-голямото предизвикателство в живота си- Самият той. И че опознавайки се, приемайки се- заживяваме по-спокойно и по-истински. С повече възможност да даваме и получаваме. Превръщаме се в истински лидери на живота си и най-накрая можем да го живеем с …удоволствие всеки ден.

А ето и моята лична история, която ме накара да разбирам хората в страдание и да пожелая да се занимавам с психотерапия.

Услуги

Как мога да ти помогна?

услуга

Работа в малки групи
(2-3 човека)

Това е онлайн група,
която се провежда в месинджър,
веднъж седмично

услуга

Терапевтичен план за лечение на хранителни разстройства

Протича като естествен разговор, в който си изясняваме кой е проблема, който ви води при мен, и с какво мога да ви бъда полезна.

услуга

Терапевтичен план при панически атаки

Протича като естествен разговор, в който си изясняваме кой е проблема, който ви води при мен, и с какво мога да ви бъда полезна

услуга

Индивидуална терапия и консултиране

Индивидуалната терапия ще помогне на Вас или Вашето дете със справянето с хранително разстройство, тревожност, ниска самооценка, панически атаки и други проблеми

услуга

Онлайн терапия
и консултиране

Това е форма на индивидуална терапия. Предназначена е предимно за българи в чужбина или хора, които живеят извън София и не могат да ме посещават лично

услуга

Групи
и групови занятия

Груповите занятия се провеждат
онлайн или присъствено
по предварително определен
график