info@feelgood.bg
0885 815 076

лого
пл. Славейков 8, вх. Б, София
(с предварително записване)

Работа в малки групи (2-3 човека)

работа в малки групи

Възможност за ефективна психотерапия на почти ½ от цената на индивидуалната терапия!

Това е онлайн група, която се провежда в месинджър, веднъж седмично. Учасват 2 до 3 момичета с еднакви заболявания. Работи се по теми, общи за заболяването и по индивидуални затрудненията на момичетата. Така те могат както да работят по индивидуалните си теми, така и да получат опит, споделяне, подкрепа, помощ и от другите, което прави работата доста ефективна.

Предимствата за теб, ако си момиче, страдащо от хранително разстройство

 • Ще разбереш, че това, което преживяваш не е характерно само за теб. С облекчение ще установиш, че има и други, които изпитват същото. Споделянето прави човек по-малко самотен в страданието, а това е важно.
 • Имате златната възможност да споделяте опит една с друга. Как се справяте с проблема? Така методите за справяне в кризистни ситуации стават много по-разнообразни.
 • Тъй като психотерапията е процес на израстване, винаги е било по-хубаво и някак по-естествено да се  израства в група, сред приятели и съмишленици.
 • Хората участващи в терапевтична стая се подържат и през седмицата. Помощта се удвоява. Изготвят се планове за справяне с кризистни ситуации на масата, справяне със страхове, булимични кризи, емоционални кризи. Така много по-добре ще знаеш какво да правиш.
 • Това, че  посещаваш терапевтична стая, не те лишава от правото да си резервираш час за индивидуална психотерапия. Но съм убедена, че ще имаш нужда да е рядко.
 • Аз като терапевт, получавам нагледна информация за това какви са проблемите ти в общуването с връстниците и мога да ти помогна ефективно и много по-бързо отколкото ако сме само ти и аз.

Правила на малката терапевтична група при хранителни разстройства

 • Предварително обсъждаме дали си готова и как ще е най-добре. Обсъждаме всичко със семейството. Създаваме вариант за терапия, който е най-добър.
 • Можеш  да се включиш в терапевтична стая, когато си готова.
 • Правилото на уважителен тон, взаимопомощ, добронамереност и конфиденциалност са задължителни в терапевтичната стая.

Предимства за родителите

 • Ще имате помощ в кризистни ситуации, Вашето дете ще може да потърси подкрепа от “приятел“.
 • Детето Ви ще чувства, че не е само. Ще взема пример от другите. Когато един успява, успяват всички!
 • Цената е почти ½ от индивидуалната терапия, пестите пари.
 • Ще можем да обсъдим заедно най-добрия терапевтичен план (индивидуална терапия, работа в терапевтични стаи, семейни консултации, големи групи) за детето Ви според Вашия конретен случай, съобразено с всичко, характерно за него. И да го променяме спрямо индивидуалните нужди на детето и процеса на лечение.

Групите за подкрепа винаги са били много ефективни.

Толкова е важно да не си сам!

Да можеш да споделиш!

Да имаш място, на което си разбран!

Да знаеш как се справят другите!

Да има на кого да звъннеш, когато ти е най-трудно!

В много от случаите имено в тези моменти, когато е най-трудно,  момичетата се чувстват неразбрани, родителите -незнаещи какво да кажат и нарпавят, а терапевтът е не винаги там!

Групите са за това, за да има едно ежеседмично звено, което да е на помощ. Да има приятел, който може да те подкрепи и да растете заедно в процеса.

Ще се радвам да се подкрепяме заедно в процеса.

Детайли:

Времетраене: 1 часа

Сутрешна група във вторник от 11ч.

Следобедна група в петък от 17ч.

Ще бъдат актуални от септември месец.

Моля, опоменете в заявката. Вашето предпочитание за ден.

Предимства

 • Цялостен подход при терапията на различни видове заболявания
 • Коопериране с различни видове специалисти, ако такива са нужни за да се разреши проблема
 • Защитено пространство, в което можете да съберете мислите и чувствата си.
 • Пълна конфиденциалност
 • Професионална гледна точка
 • Разтоварване

Отзиви

stars
Какво казват моите клиенти

"Благодарни сме ти, че веднага откликна на нашият проблем и за няколко месеца работа ти ни помогна и ни научи как да говорим един с друг. Как да слушаме другия, а не да го поставяме до стената веднага щом не сме съгласни с него. Научи ни да правим крачки един към друг лице в лице, а не да се отдалечаваме."
Майка на момче на 11 години

депресия и анорексия

"Срещите ми с Галя продължиха няколко месеца и винаги съм ходила с желание при нея. Постепенно успях да се преборя с проблема си, да стана по-силна и по- разумна. До ден днешен, който и да има проблем винаги препоръчвам Галя, защото тя не е само психолог, а истински човек!!! С днешна дата имам дъщеря и съм в хармония със себе си и съвсем отговорно казвам, че това го дължа на Галя!"
Момиче на 21 год.

анорексия

"Галя е човекът, който събуди и повдигна дъщеря ми! Галя оживи дъщеря ми! Тя я излекува от анорексията.

Времето няма значение. Друго е същественото. Подходът на Галя. Знанието и как да се достигне и работи върху същината на проблема. Откриване на причината довела до отказ от живот. Работата над причината. Осмислянето, овладяването. Работата върху себе си. Живецът, който тя показва на едно дете, да следва точка по точка, докато придобие увереност и сила да се справи. Да открие изгубената причина да живее.

Галя върна дъщеря ми!

Скъпа Галка, Благословена да си! Благодарна съм за подхода, за търпението, за човечността – ПРИЗНАТЕЛНА СЪМ ТИ!"

От една поизстрадала майка на 3 дъщери

анорексия