info@feelgood.bg
0885 815 076

лого
пл. Славейков 8, вх. Б, София
(с предварително записване)

Онлайн терапия и консултиране

услуга

Какво представлява онлайн терапията?

Тук ще дам отговори на често задавани въпроси във връзка с онлайн психотерапията, които много хора си задават.

Това е форма на индивидуална терапия. Предназначена е предимно за българи в чужбина или хора, които живеят извън София или Плевен и не могат да ме посещават лично.

Как да се свържете с мен и какво Ви е необходимо

Необходимо е предварително да се свържете с мен, чрез контактната форма или на телефон 0885 81 50 76. След което ще уговорим, час за онлайн консултация. Използват се всички видове приложения за комуникация.  Необходимо е преди уречения ден и час, консултацията да се заплати, по банков път.

За да се проведе консултацията е важното е да има добра камера, звук и добра връзка с интернет. Също едно  от условията е да си осигурите тиха и спокойна среда за да можем да проведем консултацията.

Какво представлява първата среща

Първата среща е опознавателна и има за цел да се изясни какъв проблем ви води при мен. Заедно с това е необходимо да се разбере, как може да се разреши проблема. Доколко онлайн терапията ще е достатъчна или просто ще бъде подпомагаща основното лечение.

При какви случаи онлайн терапията е ефективна

  • Проблеми свързани с общуването или определена житейска ситуация.
  • Тревожност( може да е основно лечение, може и да е подпомагаща основното лечение)
  • Анорексия и булимия в начални фази. При тези заболявания в напреднала форма се изисква лечение на място, а онлайн терапията се явява подкрепяща.

* В случаи на тежки заболявания онлайн психотерапията е подкрепяща, до намирането на верните специалисти и начин  близко до пациента. По този начин състоянието му може да бъде облекчено и да се предотвратят усложнения.

Предимства

  • Намирате се в среда, в която сте свикнали
  • 70% от терапевтичните техники, са приложими и онлайн, което дава доста добра ефективност
  • Ако просто имате нужда от консултация, това е най-удобния вариант

Отзиви

stars
Какво казват моите клиенти

"Благодарни сме ти, че веднага откликна на нашият проблем и за няколко месеца работа ти ни помогна и ни научи как да говорим един с друг. Как да слушаме другия, а не да го поставяме до стената веднага щом не сме съгласни с него. Научи ни да правим крачки един към друг лице в лице, а не да се отдалечаваме."
Майка на момче на 11 години

депресия и анорексия

"Срещите ми с Галя продължиха няколко месеца и винаги съм ходила с желание при нея. Постепенно успях да се преборя с проблема си, да стана по-силна и по- разумна. До ден днешен, който и да има проблем винаги препоръчвам Галя, защото тя не е само психолог, а истински човек!!! С днешна дата имам дъщеря и съм в хармония със себе си и съвсем отговорно казвам, че това го дължа на Галя!"
Момиче на 21 год.

анорексия

"Галя е човекът, който събуди и повдигна дъщеря ми! Галя оживи дъщеря ми! Тя я излекува от анорексията.

Времето няма значение. Друго е същественото. Подходът на Галя. Знанието и как да се достигне и работи върху същината на проблема. Откриване на причината довела до отказ от живот. Работата над причината. Осмислянето, овладяването. Работата върху себе си. Живецът, който тя показва на едно дете, да следва точка по точка, докато придобие увереност и сила да се справи. Да открие изгубената причина да живее.

Галя върна дъщеря ми!

Скъпа Галка, Благословена да си! Благодарна съм за подхода, за търпението, за човечността – ПРИЗНАТЕЛНА СЪМ ТИ!"

От една поизстрадала майка на 3 дъщери

анорексия