info@feelgood.bg
0885 815 076

лого
пл. Славейков 8, вх. Б, София
(с предварително записване)

10 начина да прецакате и най-съвършената Любов

Семейни отношения и родителство

Ето 10 начина, по които можем да изгубим любовта с неадекватно поведение и грешно мислене

1. Страхувайте се да не загубите комфорта си

Толкова добре си живеете. Гледате филмите, които обичате, срещате се с когото искате, спите удобно, хапвате вкусно, спокойно ви е. С влизането на нов човек всичко това се размества. Заедно с искрите на любовта идват и разминаванията, които ви вадят от комфорта. Трябват нови размествания, идват проблеми. Защо да си блъскате главата?

2. Искайте всичко да е лесно, да се случва от само себе си, да е идеално

Така ви се струваше, докато сте влюбени. После се оказва, че има положително и отрицателно. Че трябва развитие, преодоляване на моменти, разговори, търпение, изчакване, мъдрост. Е, не ! Не сте си намерили живота на пътя, в живота има толкова възможности!

3. Мислете предимно какво на вас ви е нужно, дали нуждите ви са покрити или не

Организирайте своеобразен кастинг. Вие сте си най-важни, така ви казват всички гурота. Не мислете за обмена, не мислете, че ако мълчите предизвиквате реакция, ако отхвърляте- също, ако се усмихвате- също. Казвайте, че не се получава и това е!

4. Настоявайте

Има неща, които не ви харесват, те са си проблем на другия. Трябва да се променят. Как? Не търсете решение заедно, просто всеячески изразявайте недоволство.

5. Водете спорове за неща, за които знаете, че няма смисъл да спорите. В никакъв случай не приемайте особеностите на другия.

6. Раздавайте се до безкрай!

Това е любов? Тя иска жертви, давайте! Не оставяйте нещата да се наместят, не делегирайте проблем и към другия. Всичко зависи от вас!

7. Не се развивайте!

Вие сте си идеален такъв какъвто сте, когато  10 пъти настъпите една мотика, не се замисляйте какво да промените в поведението си. Просто кажете аз съм си такъв и оставете нещата на самотек.

8. Имайте съдба, карма, мечтайте за кармична любов.

Смятайте, че там се получава всичко наготово. Ще ви обясня, че ако някога ви се случи, там изискванията към вас за отработване, развитие са много, много по-големи!

9. Искайте от все сърце всички ваши нужди, да ги ощастливи партньора ви. Трябва да сте заедно във всичко! Никаква свобода, само заедно!

10. Не приемайте естествени периоди във връзката. Период на отдалечаване, период на различни приоритети, период на рутина, период на ново привличане. Не приемайте движенията във връзката, искайте я застопорена и най-важното, както преди!

Бонус!!

11. Не се борете за спокойствието във връзката

Ако работата ви напряга постоянно, всички вкъщи трябва да се съобразяват с това. Ако имате проблем със себе си, не търсете решение, всички трябва да се въртят около вашия проблем. Ако искате напредък в кариерата, а децата са малки, партньора ви е уморен и системата няма да издържи на напрежението, подложете всички на стрес, в крайна сметка се налага. Пък който оцелее. Ако работите нещо, което ви отделя постоянно от семейството, продължете, най-добре с години. Ако сте нещастни, стойте и не променяйте нищо.

Последни статии

divider

Ако не ме беше страх

Ако не ме беше страх

КОЕ  НИ ПРЕЧИ ДА БЪДЕМ ЩАСТЛИВИ  ВЪВ  ВРЪЗКИТЕ СИ? Ако не ме беше страх, щях да ти казвам, че те обичам винаги, когато го почувствам! Ако не ме беше страх, щях да спра да търся рецепти за вечно щастие и просто щях да съм с теб! Ако не ме беше страх, щях да ти призная...

повече информация