Онлайн терапия и консултиране

Това е форма на индивидуална терапия. Предназначена е предимно за българи в чужбина или хора, които живеят извън София и не могат да ме посещават лично.

Онлайн терапия. Какво представлява? Отговор на често задавани въпроси

Как да се свържете с мен и какво ви е необходимо

Необходимо е предварително да се свържете с мен, чрез контактната форма или на телефон 0885 81 50 76. След което ще уговорим, час за онлайн консултация. Използват се всички видове приложения за комуникация.  Необходимо е преди уречения ден и час, консултацията да се заплати, по банков път.

За да се проведе консултацията е важното е да има добра камера, звук и добра връзка с интернет. Също едно  от условията е да си осигурите тиха и спокойна среда за да можем да проведем консултацията.

Какво представлява първата среща

Първата среща е опознавателна и има за цел да се изясни какъв проблем ви води при мен. Заедно с това е необходимо да се разбере, как може да се разреши проблема. Доколко онлайн терапията ще е достатъчна или просто ще бъде подпомагаща основното лечение.

При какви случаи онлайн терапията е ефективна

  • Проблеми свързани с общуването или определена житейска ситуация.
  • Тревожност( може да е основно лечение, може и да е подпомагаща основното лечение)
  • Анорексия и булимия в начални фази. При тези заболявания в напреднала форма се изисква лечение на място, а онлайн терапията се явява подкрепяща.

*В случаи на тежки заболявания онлайн терапията е подкрепяща, до намирането на верните специалисти и начин  близко до пациента. По този начин състоянието му може да бъде облекчено и да се предотвратят усложнения.

 Можете да се свържете с мен със следната форма:

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Тематика

Вашето съобщение