Индивидуална терапия и консултиране

Къде и как

Провежда се в два града: Плевен, София.
Предварително е необходимо да се свържете с мен и да уговорим час за среща, ето и данните ми за контакт.

За какво служи

Индивидуалното консултиране е една от най-старите форми на психологическа помощ. Първата среща е уточняваща. Протича като естествен разговор, в който си изясняваме кой е проблема, който ви води при мен, и с какво мога да ви бъда полезна.

Проблемите обикновено са многопластови. Също така не е необходимо да се подготвяте предварително, да сте наясно с всички детайли и т.н. Просто обикновено хората споделят какво ги обърква и какво се случва с тях (което е много разтоварващо само по себе си).

Накрая обобщавам какво е необходимо да се направи, за да се разреши проблема, който ви води при мен. След като начертаем своеобразен план, с който сме съгласни двустранно, пристъпваме към терапевтичното му изпълнение.

Какво ще ви даде това:

Дълбоко разбиране за себе си и хората замесени в проблема. Ние можем да контролираме само това, което познаваме добре.

Изработване на поведения, които са ви нужни за по-бързо справяне. Повечето хора стоят с години в проблема си, мъчат се, тормозят се и вземат неадекватни решения, което ги съсипва. Няма нужда от толкова страдание! Терапията помага да „разплетем конците” на ситуацията. По този начин човек отново може да се радва на живота.

Внимание, грижа и съпричасност. Аз знам, че всеки прави максимума, на който е способен. Като психолог, психотерапевт и човек се стремя да разбирам хората, не да ги обвинявам. Знам че само с обич растем качествено, всеки в собствен ритъм и без насилие. Липсата на обич и разбиране е най-честия проблем,който води хората до душевна болка. Затова е толкова важно терапията да е уютен пристан, в който душата да се почувства приета, да може да се отпусне и да се подреди.

Различни гледни точки, помощ да намерите истинските отговори на душата и ума си.
Помощ да се справите с нежеланите от вас поведения, или със симптомите от които страдате.