Групи

Онлайн Група: Баланс и Позитивна енергия (12 май)

Погрижи се за себе си! Предлагам ти да участваш в онлайн група, в която в рамките на 1 час, ще работим над позитивните състояния, които са ти нужни. Спокойствие; Вътрешен Баланс; Вяра и надежда ; Стабилност, Центрираност; Отпускане; Вътрешна хармония;Радост и светлина Групата е онлайн, в ZOOM.

Тийн тренинг "В какво съм силен? Как да го използвам?" (24 ноември)

Да опознаем силните си страни! Да открием заедно по какъв път ни водят. Винаги има и предизвикателства по пътя-пречки, страхове, съмнения. Как да се справим с тях, така че да вървим уверено. А това е Вашия път, който ще ви отведе при Вашите приятели, Вашите любови, Вашите занимания. Струва си!

Модулен тренинг "Връзки" , 15 декември

Любовта като път е темата на тренинга. В него, ще потърсим отговори на следните въпроси: Къде сме? Пътят, по който вървим, нашият ли е? Какво научих, кои са уроците ми в момента?Как се промениха отношенията ми с другите? От кои неща, хора, решения сърцето ми има нужда? Какви са стъпките ми към тях? По един приемащ, толерантен и подкрепящ начин. Очакват ни забавни моменти, уют за душата и нужната и настройка.

Скайп група за родители на деца с хранителни разстройства. 31 май

Група, в която да обсъждаме проблемите ви на родители на болни деца. Група, в която да обменяте опити с други родители. Група, в която да адресирате въпросите си към мен и да получите съвет от специалист.. .